Zaansedoodles Wognum

Welcome to our Website!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Australische Labradoodle.
Wij fokken de maten mini en medium en op kleine schaal ook standaard. Neem de tijd om alles op je gemak door te lezen en als er nog vragen zijn laat het me gerust even weten via de mail. De kracht van ons is dat we fokken naar karakter/gezondheid en niet naar uiterlijk (kleur/vacht). We willen immers allemaal een geweldige hond en niet alleen een mooi modeplaatje wat straks door verkeerd fokken een hond is waar je mee naar allerlei gedragsdeskundige(n) zal moeten. Daarnaast mag u zelf de hond kiezen die u het meeste aanspreekt.

Monica Teach Doodles
reutje 10 weken wave fleece vacht grote miniBulletin board


bij de nieuws berichten vind je meer info


Deze knappe jongeman mag inmiddels het nest verlaten, zou eerst naar het buitenland gaan maar de andere baasjes wilde toch niet wachten dat de pup 15 weken was vandaar nu wer vrij voor nederlandse gezinnen.

Een heerlijke clown , een banjer die graag samen met de kinderen even gek doet in park  of tuin.

Zorg wel dat hij genoeg rust krijgt want het leven is te leuk om te spelen dan om te slapen
   

Wala Star Breeder

Lidmaatschap van Rasverenigingen
Zaanse Doodles staat nu ook bij de Wala ingeschreven en zal handelen naar de regels van beide rasverenigingen Alaeu en van de Wala. Doordat we nu ook in de USA staan ingeschreven kunnen we nog beter handelen en onderzoek doen naar de voorouders van onze honden.

Petplan Verzekeringen
Facebook
For the latest news also check our Facebook page
Facebook

Info@zaansedoodles.nl
KvK nummer: 85579777
BTW nummer: NL863672553B01

ProPlan voeding